Gå til https://www.qnap.com/en/utilities

Bla ned til du finner «myQNAPcloud Connect» og last ned programmet.

Kjør så programmet

Velg ønsket språk og trykk «OK»

Klikk «Neste»

Godta lisensavtalen med «Neste»

Velg målmappe og trykk «Installer»

Fjern haken for «Start myQNAPcloud Connect» og trykk «Ferdig»

Du må nå laste ned og installere OpenVPN.

Klikk her og velg denne for Windows installasjoner:

Kjør programmet du har lastet ned.

Velg «Next»

Og «I Agree»

«Next»

Trykk «Install»

Når ferdig velg «Next» og «Finish»

(Readme filen trenger du ikke åpne)

OpenVPN er nå ferdig installert.

Start myQNAPcloud Connect

Om du får du spørsmål om mappe, velg Bruk standardmappe.

Nå kan du sette opp tilkoblingen.

Velg «OpenVPN» under VPN:

Gi tilkoblingen et ønsket navn og legg inn serveradresse «glprosjektservice.myqnapcloud.com»

Legg inn brukernavn og passord som du har mottatt fra din administrator.

Og huk gjerne av Husk brukernavn og passord

Sertifikat får du av din administrator og må lagres lokalt på din maskin.

Trykk Bla Gjennom... og finn frem til der du har lagret denne.

Fjern haken Last ned automatisk om denne står på

Trykk så «OK» og VPN tilkoblingen blir opprettet.

Installasjonen er ferdig og du har nå tilgang til dine tjenester via en sikker VPN tilkobling.

MyQNAPcloud Connect kjører i bakgrunnen og du finner den blant ikonene nede til høyre på din maskin.

Koble fra når du ikke trenger den lenger.

Neste gang du starter myQNAPcloud Connect ligger det en snarvei for tilkoblingen du har laget.

Dobbelklikk for å starte VPN tilkoblingen.